Boka en genomgång

Boka en genomgång – ta reda på er brf:s yttre skick


Säger er underhållsplan att det är dags för renovering av fastighetens yttre, det vill säga av fönster, balkong, fasad eller tak? Att ligga steget före sparar både tid och pengar. Med rätt kunskap, planering och utförande kan ni i styrelsen undvika dyra misstag och minska elförbrukningen.

Spara kostnader

Vill du och din brf-styrelse känna er säkra kan ni boka en genomgång fastighetens yttre. Då får ni i styrelsen koll på vilka delar som behöver renoveras och om ni kan spara pengar på att samordna projekten. Våra sakkunniga medarbetare ger konkreta råd, åtgärdsförslag och hjälper er i arbetet från start till mål.

Minska energiförbrukningen

Ett bra klimatskal är viktigt för energiförbrukningen. Nya fönster kan spara energi med upp till 60%, beroende på i vilket skick de gamla är. Om du även tilläggsisolerar sänker du energikostnaderna ytterligare och skapar en mer behaglig inomhusmiljö. Investeringen betalar tillbaka sig på kort tid med sänkta uppvärmningskostnader.

Boka en kostnadsfri genomgång**

*” anger obligatoriska fält

Personuppgiftspolicy*
Läs mer i vår Personuppgiftspolicy
**Erbjudandet gäller för bostadsrättsföreningar som är belägna i Stor Stockholm.

Vid frågor, kontakta: Bertil Andersson, 08-603 88 65

Lär dig mer

Lär dig upphandla

Ska du upphandla en fasadrenovering? Här listar vi vad som är viktigt att tänka på.

Så tar ni hand om fastigheten

Vi ger tips och råd för hur ni tar hand om er fastighet på bästa sätt.

Dags för renovering?

Att veta hur en renovering går till innan du och din bostadsrättsförening själva renoverar ert hus är klokt. Läs mer om vad ni behöver ha koll på.